perjantai 7. kesäkuuta 2013

Couscous-sienisalaatti

Tämä salaatti syntyi viime viikon helteiden helliessä kerrostaloasukkaita. Salaatti koottiin rennolla tyylillä sen mukaan mitä jääkaapista sattui käteen osumaan. Salaatin tekeminen ei onneksi ole kovin vakavaa; epäonnistumisen mahdollisuudet ovat hyvin pienet. Salaatti syötiin pääruokana ja sillä lähti hyvin nälkä. Ruokaa jäi jopa hieman ylikin.



Couscous-sienisalaatti

Jäävuorisalaattia
Kurkku
Tomaattia
Couscousia 2,5 dl
Chilipaprika
Kevätsipulia
Herkkusieniä
Polar-juustoa
Balsamicoa
Kasvislientä tai suolaa
Öljyä
Metsäsieni-mausteseosta tai jotain muuta suolaa sisältävää



Valmista coucous keittämällä saman verran vettä kuin mitä aiot lisätä couscousia eli tässä tapauksessa 2,5 dl. Mausta kiehuva vesi suolalla tai kasvisliemellä ja lisää couscous. Anna turvota ja lisää öljyä tai voita. Pilko muut raaka-aineet. Paista herkkusienet pannulla chilin kanssa ja sekoita muiden raaka-aineiden kanssa. Kastikkeeksi sopii balsamico ja öljy. Rouhaise päälle myllystä haluamaasi maustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti